Blixten valack född -98. Han blev far till ett korsningsföl innan han kastrerades. Han finns i närheten av Sundsvall.

Black Bess f -95. Under tiden hos oss fick hon ett hingstföl. Hon finns hos Anita o Sveneric i Långed.

Unita russto f-99. Hon fick ett föl här innan hon åkte till sin fodervärd Lina som sedan köpte henne. En duktig hoppponny.

Nolbacken Bethy f-05 e Shakespear u Cora. Finns numera utanför Söderköping.

Summernight Surprise f -02 e Casino u Black Lady. Hon har hittat "sin" matte Anna i Nyland.

Chewejo är f -02 e Sultan u Blomman. När han var sex mån kom han till oss från Anette Moe som sällskap till vår Danny Boy. Vi såg honom som litet föl och anade att han hade "det". Birgitta I Björklinge övertog honom som tvååring och lät avelsvärdera honom som fyraåring på Grevagården. Att han fick sina 40p och därmed är godkänd tinkerhingst gläder oss verkligen.

Holtane Black Jack kallad "Blacken" är född -94 , svart till färgen och ca 145cm i mh. Han är valack men betäckte två ston här innan han kastrerades. Riden och körd. Blacken ägs nu av Therese i Liden. Han är reggad som tinker.

Maeve visades som irish cob på Sundsvallspremieringen -07. Hon fick 39p och utförde ett "mkt bra" körprov. Såld till Birgitta N i Björklinge.

Lucky Girl kom till oss våren -07 men tyvärr visade det sig att hon inte går att få dräktig. Hon har varit på foder under ett år hos Bibbi i Brunflo och from 1 nov -10 så är Lucky hennes häst.

Malachy är född i mitten på juli -05 är numera valack (kastrerad april-11) och kom hit till oss tillsammans med sin mamma Ronja när han var tre månader gammal. Blev såld som ettåring men är tillbaka här hos oss sedan hösten -08 och vi fick så småningom köpa honom tillbaka. Han är e Shakespear (KG Hedlings) u Nolbacken Ronja Mi. Han är ca 148 cm i mh och är svartbrunskäck. Han har mycket behåring och rör sig bra. Malachy är registrerad som tinker och irish cob. Riden och körd. Han är OCD röntgad ua. Såld till Therese , Göteborg.

Pilgrim är en valack som är ca 145 cm i mh. Han är född -06 med okänd härstamning. En glad "prick" med lite fart i och har ett riktigt bra steg. Han importerades från Irland av Kalle Sjöberg, Kil. Kom till oss i slutet på maj -08. Vi har fått fyra hingst och ett stoföl efter honom. Ankommorna ser riktigt trevliga ut. Pilgrim är rastypad och registrerad som tinker och irish cob. Han blev kastrerad i början av okt -10 och därefter inriden på Dalpraktiken. Blev i juli -12 såld till Malin i Östersundstrakten, dom två passar som "hand i handske".


Här finns dom hästar som köpts in och som sedan av olika anledningar sålts vidare.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS