UNGSTON

Cillah Monroesdotter

Cillah efter godkända IC hingsten Monroe kom hit  med mamma Black Bess för att få gå på bete med andra ston med föl. Och hon åkte aldrig hem. Mamma "Bessan" fick åka hem själv när tiden var inne för avvänjning. Cillah blev liksom "bara" kvar. Ärligt talat så är det en väldigt trevlig dam som direkt klev rakt in i hjärtat och stannade där. Väldigt lugn och stabil och nästan jobbigt social emellanåt. En klippa i ungstoflocken. Vi bestämde till sist att låta Cillah stanna för gott så sedan i vinter så är hon vår på riktigt.
Åkte på insittning/ridning till Dalpraktiken i början på november. Visade sig vara "lite" humör i damen. Efter tre veckor riden mest i skritt och lite i trav.
Premieringen Bjästa 130901. 8-8-8- - 8 ingen bedömning på skritten då hon visade hälta.

Dalpraktiken nov -11

Nolbackens Leah

Leah e Sultan och u Blomman har blivit tre år. Åkte även hon till Dalpraktiken för insittning/ridning, Efter tre veckor rids hon i skritt och trav. En mycket stabil, glad lättlärd fröken.
Tinkerrikset 4 augusti -12. Godkännt ridprov.

Dalpraktiken nov -11.

Nolbackens Brigit

Brigid kommer från Ballydangan, Irland. Hittade en annons på  några föl/unghästar och föll pladask för henne. Brigid kom till oss på nyårsdagen efter att ha mellanlandat hos Birgitta N i Björklinge. Hon har utvecklats bra och acklimatiserat sig i sitt nya hem. Blir en "stor" dam på gissningsvis över 150 i mh innan hon växt klart. Efter att första tiden varit aningen skygg har Brigid blivit trygg, glad och social. Kommer alltid och hälsar och pratar i hagen. Snygg ser hon dessutom ut att bli.
Brigid född maj-10. Bilden från feb -11.

Brigid 110627.

Din rubrik

Brigid sommarprem -sept 2013. 38 p

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS