Det händer här.

Grace och Ruth.

Grace och hennes Ruth är riktigt billiga idag. Dom har raserat stängsel och promenerat ut ur hagen två gånger här på morgonen. Grrr......det är nästan -30 kallt idag så man håller sig för skratt. Nu efter andra vändan så har dom fått "hingsthagen" där det är kräm på elen dvs jordtråd också. Och inte har det testats där inte. Dom bara glor på trådarna. Smarta rackare. Man riktigt ser hur obekvämt det blev med egen hage, lite skadeglädje är nog tillåtet. I vilket fall så stannar Stef och dom andra stona kvar i sin hage och det är ju väl det. Svårt med den hagen som ligger på andra sidan byvägen, det blir komplicerat att dra jord dit. Man håller lite andan när det blir turbulent så inte småhingstarna ska få idéer men dom sköter sig under Pilgrims överinseende.

Nu är det bara att hoppas att damerna får sig en tankeställare. Vi får fixa nåt mer svårforcerat nere vid ingången till deras hage ex grindar, men till dess så får det bli egen kupé och box nattetid.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS