Det händer här.

Verkning

Verkats hästar här idag. Började med tvåårsstona Ziporah och Hepzibah. Dom skötte sig det mesta av tiden. Tvåårsston kan ha sina ideer ibland, tycker dom ófta får en strulperiod då saker och ting ska ifrågasättas/kollas. Hepzi är en stark dam som har lite åsikter emellanåt. Nu biter dom åsikterna varken på Emma eller mig. Blev lite turbulent en vända då hon ställde sig med den framhoven som ej var i Emmas vård på min högerfot. Hade inte stövlar med stålhätta idag (dom är så fruktansvärt hala) men det hade inte spelat roll då klivet kom högre upp på min fot. Nog kändes det men jag fick uppfattningen att hon inte riktigt menade det som skedde för hon trampade inte till utan hade mest vikt på bakhovarna, tack och lov. Lite öm efter men inte handikappande på något vis.

Sultan är i år hela tjugo år, vilket är svårt att tro när man ser honom. Han har en riktigt fin´"äppelrumpa" och är nästan i lite väl bra hull just nu, men han brukar slimma till sig när hormonerna kommer igång framåt våren. Han skötte sig helt klanderfritt, gullegubben.

Teffia fick också fina fötter och sist på tur hennes Daisy. Smart liten dam som fattade precis vad det gick ut på dvs stå på tre ben lite längre än..........En protest när det var vänster bak på tur men Emma är som vanligt omöjlig att övervinna så lilla damen insåg snabbt att bara samarbete lönar sig.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS