Det händer här.

Snö

Som om vi inte hade tillräckligt med snö redan så kom då igår varning för 15-30 cm snö  samt byar dvs drivväder. Tack och lov så blev det måttligt av båda sorterna. Enda strömavbrottet som vi märkt är här i kväll då det blev svart i några minuter. Hoppas det räcker med det.

På förmiddagen då jag var ute och vattnade så kom det hagel en stund. Hade en riktig mysstund med "tanterna" medans baljorna fylldes. Redde ut "trollflätor" på ett flertal mananr. Vissa tycker det är njutbart bara någon pillar med dom , spelar ingen roll om det luggas lite och andra tycker mest det är jobbigt. Konstigt detta att vissa hästar har dom här trasslen jämt. Man hinner bara reda ut ena dagen så är det ihop tjorvat nästa. Har några sådana flickor/tanter.

Förunderligt att dom kan få till sådana ihopsnodda saker på nolltid. Utredningsarbetet ger en del  träning i  tålamod och av finmotoriken . Står dom bara still så är det ett rätt mysigt jobb.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS