Det händer här.

Frisk

Sista antibiotikasprutan för Zippan idag. Vi bremsade henne för säkerhetsskull och det är numera inget problem att sätta på bremsen. Hon har kommit på att det ger en "kick". Kunde idag smörja hennes karled utan protest, huden är läkt och det känns lent och fint. Hovskägget har börjat växa ut, hon var rätt så kal på vissa fläckar när hon var nyrakad men nu är det hår igen överallt. De andra benen klippte jag ju bara med sax för att komma bättre åt karlederna så hon ser rätt obehårad ut för tillfället. Men som sagt det växer tillbaka.

Svullnaden är nu helt nere och hon har inte ont längre. Kan ju hoppas att det fortsätter så.

Får vara extra observant på henne i fortsättningen. Hon har fått ha "boxvila"  snart en vecka nu och har som väl är tagit det med ro. Men i morgon ska hon få gå ut igen. Just nu är det fruset i hagarna men det varnas om mildare. Temperaturen skulle gärna få ligga precis under noll så vi slipper mer gegga men inte kallare än att det inte fryser för hårt. Vi behöver hinna slå ner en del stolpar inför vintern. Dels runt där nya stallet ska stå men också fixas i hagen där ettårshingstarna går, dom behöver rejälare stängsel mot grannens fårhage. Dessutom ska vi försöka hinna slå stolpar till en rundcorall på östra sidan om vårt hus. Bra att ha som extrahage. Vill också dela av hagen som våra stamtjurar går i så att det finns en hästhage ytterligare att tillgå. Där skulle det också vara bra med ett ´vindskydd.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS