Det händer här.

Lilla stallet

Nu är golvet äntligen tjärat i det lilla stallet med två boxar som vi köpte i våras. Jag har laddat för detta ett antal gånger och så har det ändå inte blivit av men nu måste vi kunna använda det med tanke på att det ska vänjas av föl. Vi gör det tvärt så det innebär några dygn inne för fölisarna. Nu börjar vi med tre stoföl i helgen är det tänkt. Eventuellt kan vi också ta in två i den varma boxen i kohuset. Den behövs sedan på torsdag då vi ska kastrera men då kan vi kanske klämma in dom två i lilla stallet tills det är klart. Alltid lite jobbigt detta men stona bör vara vana och veta vad som är på gång då dom är gamla i gemet.Värre för fölisarna men dom får ju vara tillsammans och det brukar lugna sig rätt snart.

Lite småfix kvar innan det är klart att flytta in, samt att ströa upp. Ska bli spännande då det blir Ruth, Adah och Prunella som blir de första att flytta in. Stallet har två boxar men den ena är godkänd som fölbox vad gäller storlek så dom får rätt gott om plats. Tänkte ta bort mellangrinden så dom kan röra sig fritt emellan boxarna.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS