Det händer här.

Stackars, stackars.....

Äntligen har dom tre första tre flickorna separerats från sina  mödrar. Adah, Ruth och Prunella har flyttat in i det nya stallet. Dom har tillgång till båda boxarna så inte är dom direkt trångbodda. Men mycket frustrarade just nu över att ha blivit övergivna. Stona hade väldigt bråttom ner tillbaka till hagen igen sedan barnen avlämnats inne. Inga tårar där inte, man fick snarare uppfattningen att dom tyckte det var jätteskönt att slippa sina fjolåringar.

Blir några "tuffa" dygn för flickorna innan dom lugnat sig. Men jag tror stallet fungerar bra för ändamålet. Just nu i början får vi hålla stalldörren stängd men när dom har lugnat sig så kan vi öppna upp då det finns en halvdörr innanför. Blir ljusare och luftigare.

Det doftar gran i Jacks hage. Jag kunde idag demontera utegranbelysningen och dessutom ta bort den fortfarande gröna granen som förpassades in till grabbarna grus. Det var tydligen gott med granbarr.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS