Det händer här.

Zack och Zeb.

Två småttingar till som tagits från sina mödrar. Zachary och Zebulon har numera egen tvåbäddskupe i den (stora) boxen i utbyggnaden till kolösdriften. Dom är inte glada och mammorna gnäggar allt emellanåt till sina förlorade pojkar. Ingen av stona är dräktig så dom känner av frånskiljandet så mycket mer. Pojkarna sköter sig iallafall väldigt bra. Dom är mindre stressade än vad jag tycker dom tre flickorna är.

Vi har idag gått över lilla hagen så nu ska det kunna gå att släppa flickorna. Adah tror jag ska få några fler dager inne med Blommans Norah. Norah är enda stofölet i stora hagen och måste slussas ihop med dom andra fröknarna så då kan det passa bra att hon och Adah kamperar ihop. Norah är ju lugn och social och kan ha gott inflytande på Adah. Får se vad vi kan få till i morgon.

Fortfarande minusgrader på nätterna men det kan vara bra då vi behöver få hem lite mer balar från åkrarna innan det blir för mjukt i backen. Å andra sidan torkar det inte upp så värst fort. Det är inte kul just nu uppe vid vatten baljorna/badkaret, har försökt övertala tanterna att det finns hur mycket rinnande vatten som helst i skogen men dom talar tydligt om att dom ska dricka där dom är vana. Spelar ingen roll att dom blir lerinpackade samtidigt. Men det ska bli bättre när all is tinat och vårvärmen torkar upp.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS