Det händer här.

Två godingar och en liten ragata

Ruth och Prullan har nu varit ute för andra dagen i rad i den lilla hagen. Lättsamma flickor som låter sig ledas i grimma vilket var premiär igår utan mammor. Ruth var först mycket svårövertalad att ta steget ut ur stallet, Prullan fick gå först och sedan blev det mild övertalning. Men skam den som ger sig, till sist sänkte Ruth huvudet och nosade på tröskeln och      klev över. Vi tog en liten promenad runt gårdsplanen och visst testade damerna lite men gav upp rätt snart. Sedan blev det hagen och en hel del spring. Dom blir så mycket mer balaserade nu när dom får utlopp för sitt rörelsebehov. Framåt skymningen är det två fröknar som står och väntar och talar om att dom minsann vill komma in för natten. Bara att sätta på grimskaften och knalla in i lugnt tempo.

Adah har ännu inte landat inne så hon får snällt stanna kvar inne då de andra går ut. Inte populärt men behöver träna henne mer då ingen blir glad över en svårfångad dam. Hon är för tillfället både stressad, osäker och tuff den damen. Men vi tar det steg för steg.

Zack och Zeb tar dagarna med ro. Dom är rätt trygga med varandra och iof har jag inte pressat dom så mycket så här första dagarna. Mammorna har iallafall gett upp att ropa på sina pojkar så lugnet har lägrat sig i stora hagen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS