Det händer här.

Länge sedan sist

Tappade lite sugen vad gäller bloggningen, får skylla på det dåliga vädretHa ha!. Men nu har värmen kommit så den förklaringen håller inte längre. Í vilket fall har man verkligen hunnit misströsta om att det någonsin ska torka upp nån gång. Det är väldigt kletigt fortfarande men håller värmen och uppehållet i sig torkar det rätt snart.

Idag kunde jag ta på Adah grimman utan att hon protesterade. Fick ändra planerna och låta Ruth och Prullan komma in på nätterna när vädret varit så blött. Adah har varit ledsen varje gång, hon har så velat följa med kompisarna ut men utan grimma nej då får man stå sitt kast. Hon sålde tillsist sin själ för lite kraftfoder. Skämt åsido så har jag tagit det hela väldigt pö om pö. Inget tvång eller hårda tag och Adah har allt eftersom slappnat av och jag har kommit henne närmare och närmare. Sedan skulle man vara utrustad med åtminstone tre armar/händer så skulle saken varit biff lite tidigare. Nu har jag fått trixa lite, spännet på grimman är på "fel" sida då det funkade bättre att ta runt nacken så. Får väl byta med tiden. Men en helt annan häst med grimma på, roliga hon. När den satt där den skulle så slappnade hon av ännu mer. Tokfian. Att kliva ut genom dörren tog sin tid, den delen fick Sven ta med henne då jag passade öppningen till hagen. Hon klev till slut ut, tog ett litet tag för att kolla med Sven att han höll i och sedan gick hon så fint in i hagen där Ruth och Prullan ivrigt väntade på sin kompis. Tala om att det sedan blev springa av. Tre lerhögar går nu där i lilla hagen.

Zeb har också fått gå ut idag. Han är väldigt social och lättpratad. Trodde han skulle slippa grimman han också men med lite lock och pock så hade han den på ( även han sålde sig för kraftfodret ha ha). Väl ute i hagen fick han verkligen springa av sig. Dom större pojkarna härjade runt med honom men han klarade eldprovet och det lugnade sig snart. Ingen av dom har nån superkondis så dom orkade inte ströjja så länge men leriga är dom nu alla från topp till tå. 

Zack ska få lite mer egen tid inne. Han har gömt sig bakom Zeb och behöver socialiceras lite till. Han är en mjukis men i dagsläget väldigt fjär så vi ska ta det lite pö om pö där också. Stor är han och man undrar vart han ska sluta.

I vilket fall så ska nu blomflickorna Daisy och Daffodill installeras i lilla stallet i morgon. Även Norah står på tur. Dom hoppas jag ska klara separationen från mammorna lite bättre än Adah. Känns lite jobbigt med mer trulande ettårsston.

Får vi bara Zack att slappna av och låta sig pratas med så ska han också ut snarast och sedan återstår bara Gideon och Amos som får ta den boxen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Monica Hållberg | Svar 29.04.2012 08.35

Känner igen leran men jag har även en gigantisk iskaka på en halvmeter kvar i området där balen finns. Den kommer inte att ha smält förrän midsommar...

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS