Det händer här.

Verkning

Heldag med Emma idag. Sju verkade hästar. Började med Jack som fick stå kvar i hagen, skötte sig superduktigt. Melech och Shadrach stod och kikade så nära dom fick och nästan bad om att få stå på tur. Men att Jack stod på tur var mest för att han måste vara fin på fossingarna när han ska åka bort "på prov" antagligen i helgen. Behövde inte tas så mkt på hans hovar, bara lite justering med raspen då han sköter sin hovvård bra själv dvs rör sig mycket.

Prunella och Ruth blev näst i raden. Ruth är återigen min favvo då hennes personlighet verkligen kommer fram.

Därefter Hepzibah och Pollyanna. Den förstnämnda levde upp till tvåårstrotset men fick ge sig. Pollan är bara så mysig, hon verkligen njöt av uppmärksanheten.

Sist in blev Ronja och Gideon. Dom står kvar inne i box inatt då det är dax för separation mellan mor och son i morgon. Skulle ha fixat det redan efter verkningen men vi hann inte ta in Tully och Amos så det får bli i morgonbitti. Amos och Gideon blir kvar inne några dygn tills den värsta mammaabstinenesen lagt sig. Dom ska sedan in till dom andra ungtupparna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS