Det händer här.

Varför

Varför gör vi det igen? Visar häst på STS rikset. Befinner mig just nu i ångest stadiet över att ha fem anmälda. Idag har vi tränat med Grace och hennes föl Merry. Grace är ju en lättsam tant och hennes dotter är tämligen lugn och lättlärd. Vi har tränat i skrapgången i koshuset och det är iof lite väl enkelt då det liksom bara går att komma rakt framåt. Ser ut som om Merry håller bra koll på mamma och hon knatar på så fort hon kan när det ska springas. Svårigheten är att hålla henne i trav så länge som möjligt. Nu väntar storskrubbning och så hålller vi tummarna att vi slipper regn så det är hyfsat torrt ute.

Vi åker ner till Sala på fredagmorgon, vi får sällskap av Susanne och Monika som är såå snälla att dom tar den ena av våra bilar, L200:an med ett lånat släp. Sedan tar vi Volvon och vårt eget släp med Grace och Merry. Dom andra pållarna kliver på i Björklinge. Är man klok.....bra fråga.

Igår fick Tully återigen åka till veterinär Anna för att fixa sin tandfraktur dvs en bit skulle dras. Nog var den lös alltid men släppa sitt tag näää, vi väntade på "ploppet" som aldrig kom. Tully visar vilken klippa hon är, visserligen blev hon ju sederad och bedövad men lite obehag blir det ändå. Inte brydde det henne. Nu ska hon tillbaka den 10:e och förhoppningsvis har då tanden/roten dött av så att den lätt lossnar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS