Det händer här.

Grabbarna grus.

Andra dagen som dom tre unghingstarna går i lilla hagen. Dom har stora stohagen på andra sidan "korridoren" men nu är det så pass obehagligt vid närkontakt med eltråden så det är rätt lugnt. Jack är den som är mest taggad. Han förbrukar en hel del energi på att ränna utefter stängslet då stona rör sig på sin sida. Men inget utbrytningsförsök ännu. Och dom två andra vapendragarna har varit tämligen lugna idag.

I kväll var dom så sugna på att få gå in så  jag hann  inte med i öppningen då Sven skulle gå med Jack först innan vi sedan skulle ta med dom två andra. När Jack passerat öppningen kom dom två andra med väl god fart och jag fick inse att dom också tänkte följa ut. Borde haft långpisken med, nu släppte jag handtagen för att slippa stängselhaveri  .......att man aldrig lär sig.

Melech lät sig på en gång luras av en hink med kraftfoder så jag kunde ta fast och in honom. Shadrach tyckte friheten var kul och gick för att snacka med sina förra hagkompisar. Med en  förenad insats kunde vi dock  lura även honom med lite gott. Man är väldigt tacksam över att detta med "mat är så åtråvärt. Får bli en annan strategi i morgon så vi slipper jaga lösa hästar igen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS