Det händer här.

Utbrytar kungar
Julaftonen började bra. Tittade ut i stora stohagen vid halv nio här på morgonen och trodde inte mina ögon. Därinne befann sig också två unghuliganer. Snabbt ut och konstatera att det var Melech och Shadrach som uppvaktade Pollyanna (Smithfield Girl) som vi inte fick dräktig i somras och som nu var väldigt "flörtig". Urk inte bra.
Jack  hade "krupit in" i Sultans hage och talade högt och ljudligt om att han ville därifrån. Sultan hade parkerat sina två fruar med barn inne i vindskyddet och vaktade så ingen kunde smita och ev flörta med "snorvalpen" som inkräktade i hagen. Säger igen "gulle Sultan", inte en skråma på Jack.
Och hur kunde detta hända. Jo, herrarna tillbringar nätterna i en storbox i stora kossehuset och dom hade lyckats få upp grinden ut. Fråga mig hur då man måste ta i och lyfta och dra med alla krafter??  Men öppen var den och maken bedyrar att han stängde ordentligt i går kväll (tror honom). Det är dessutom träportar utanför som iof är lättare att styra upp. Smarta och starka individer får man säga. Nu är dom tillbaka i sin hage igen som inget hänt. Blir att låsa med dubbla lås ikväll.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.05 | 20:06

Hej! Finns i princip inte tinker/ic på semin.

Birgitta

...
30.04 | 12:51

hej!
undrar om ni skickar semin? vore ju jättetrevligt.

...
30.12 | 08:44

Hej
Jag söker en valack som är inriden, har ni någon till salu hos er nu? Med vänlig hälsning, Nathalie

...
16.07 | 13:36

Hej Angelica!
Tråkigt det som hänt.
Det finns en valack som är insutten, inte påbörjat galoppen.
Varit hos Dalpraktiken. Maila nolbacken@telia.com

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS