Det händer här.

Glashalt

Stormen natten till söndag blev som väl är rätt så lam här hos oss. Lite kringblåsta vattenbaljor men tack och lov inget strömavbrott. Regnade ju kvällen innan och det stora problemet blev alltså halkan. Det blev att sanda väg till "grabbarna grus" annars hade varken dom eller vi tagit sig/oss mellan hus och hage. Gillar verkligen dessa killar som är lugnet självt när vi går in eller ut. Dom tog det extra lugnt i det halkiga föret, fot för fot utan brådska. Melech kikade extra på sanden och funderade på vad han satte fötterna på för nåt, tycktes kolla om det möjligen kunde vara något ätbart. Under kvällen har temperaturen gått upp och det har tinat på ytan så det var faktiskt mindre halt.

Stohagen är också i isigaste laget längst upp där badkaren/vattenbaljorna står. Dom har rinnande vatten i skogspartiet så egentligen funderade vi på att skippa vattnandet idag, förhoppningsvis  så skulle dom slippa gå upp hit till huset och utsätta sig för halkan. Men Sven ville ta bort den is som blivit och i och med att han skramlade i badkaren så kom de flesta damerna tassande för att kolla läget. Förunderligt så pass bra fäste dom ändå har. Oskodda och rätt verkade så kan dom ta sig fram i sakta försiktigt mak. Inget knuffande och buffande utan mycket mer sansat än vanligt vid vattnet. Kloka flickor och tanter. Hade det varit för halt så var vi beredda att sanda men dom trippade så fint iväg ner i hagen igen och nu har det redan blivit bättre pga temperaturen.

Buspojkarna dvs ettårshingstarna har tagit det extra lugnt dom också, ingen stötte fart där . Deras hage sluttar också (säg var det inte gör det här uppe) och dom har inte så isigt ännu.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS