Det händer här.

Både bra och dåligt.

Emma varit här och verkat. Blev "bara" två verkade då hon hade lite bråttom. Vi tog först in Nathanael och Gabriel. Den förstnämnde verkades och den andre fick vänta då han var rätt ok på fossingarna.

Sedan blev det vapendragarna Blue och Delboy. Samma där att det blev en verkning bara på Del. Han skötte sig så kanon. Han är en sådan där individ som jag blir varm i hjärtat av att hantera. Mjuk och kanske lite känslig men bara han förstår så........

Landade inne sedan Emma åkt och satt i lugn och ro med tidningen Land när uppropet ljöd "hingstar i fel hage". Blääääää......tanterna var inte alls trakterade av nån uppvaktning så det var inte så kul som dom trodde. Har ju varit hur lugnt som helst länge nu men det är ordentligt blåsväder och grabbarna har varit på tårna sedan dom kom ut i morse. Busat massor och Jack har jagat undan dom andra när dom stått för nära stohagen. Knäppisar.

Blir arrest inne och sedan ska vi fixa den nya hagen ovanför vårat kvighus. Blir till att sätta dit en extra jordtråd så det blir kräm på elen. Felet nu är ju att trådarna hänger pga snön som tynger och då är det inte så mkt bevänt med elen utan just extra jordtråd.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS