Det händer här.

Verkning.

Hade återigen somnat på soffan här på morgonen. Vaknade vid nio och fick fick väldigt brått att förbereda middagen. Som  väl är så var Emma också sen till verkningen så jag hann både äta frukost och lite till innan hon var här.

Först ut blev Pilgrim och sedan passade vi på att både mäta och fotografera honom. Mankhöjden står kvar på 146 cm men han har grovnat i vinter.  

Sedan blev det Jacks tur och det hette bara korrigering sa Emma då det var väldigt lite hon behövde göra på hans fötter. Samma med Shadrach. Inte så ologiskt då det är dom två som rör sig mest i hagen av de tre unghingstarna. Melech behövde däremot en riktig verkning men med tanke på när dom verkades sist så har han också slitit bra själv. Emma har bara kikat på dom emellanåt och kollat. I vilket fall skötte sig både Shadrach och Melech väldigt bra. Dom har mognat och har ett helt annat tålamod. Tog även fram mätstickan till dom. Shadrach är ca 146 cm och Melech ca 149 cm i mankhöjd. Dom lär nog växa lite till och framför allt blir dom grövre. Trevliga pojkar båda två. Kollade testiklarna på Melech och nu kände jag även den andra så han kan kastreras, är inget hingstämne men kommer att bli en jättetrevlig lite större valack.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.07 | 16:25

Har ni några Tinker till salu?

...
12.06 | 15:48

Hej. Undrar om ni har någon tinker till salu som är både inriden och inkörd?

...
09.06 | 23:31

Hejsan ! Finns det någon till salu nu som är inriden? Ej hingst :) Mvh Emelie

...
07.06 | 08:56

har ni någon valack till salu

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS