Det händer här.

Jack den olydige.

Igår blev det arrest igen för Jack (bild från verkningen förra veckan). Han hoppade Argöver stängslet två gånger. Längst ner i högra hörnet ner mot stohagen där stängslet pga snön nu blivit lite lågt seglade ha över/igenom. Har en korridor mellan till stohagen och han valde att stanna där tills han blev hämtad. I morse tog Sven in traktorn och skrapade bort snön efter stängslet med skopan. Sedan stängdes själva hörnet bort. Har varit lugnt idag, han har inte provat. Kollat in men nog bedömt höjden vara för mycket. Vi får nog prioritera att få till stängsel uppe i nya hagen som inte gränsar annat än till stamtjurarnas hage.

Har haft en lång mysig pratstund med Blommans lilla Norah under tiden jag vattnade i stohagen. Just Blomman brukar inte komma upp så ofta vid vattning men idag var det mineralfoderdag så då kom "alla" sättande. Norah är såå söt och gosig, väldigt feminin. Som alla Blommans föl med ett lugnt och stabilt psyke. Gillar denna lilla väldigt mycket. Vera som är född 2010 efter Monroe och med Blomman som mamma har verkligen växt och breddat sig mycket i vinter. Också en mycket orädd och social dam. Alla fjolåringar växer och frodas. Måste få i ordning i nya stallet så vi kan börja avvänja så smått. Just nu lite för kallt att tjära golvet där. Skulle ju ha gjort detta vid/efter jul men iom det som hände runt pappa så kom det av sig. Måste ta nya tag när det blir lite mildare. Hela -13 i dag men sol mitt över dagen då termometern visade + 0,6 i solen. Härligt att vi går mot ljusare tider. 

 I morgon verkning igen. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS