Det händer här.

Verkning hela dagen.

Heldag med verkning. Emma kom kl 10:00 och det blev fyra ungston till att börja med. Passade då på att mäta dom som blir tre år i år. Alice är ca 147 cm, Edna ca 150 cm och Esther ca 146 cm i mankhöjd. Alla tre är betydligt högre på korset så dom kommer att växa ytterligare några centimetrar. Bridig fick också fina fötter men jag "orkade" inte ta fram mätstickan till henne. Blev ett avbrott för lunch och sedan tog vi in Blomman och hennes Norah. Tala om cool liten dam. Norah stod som en "gamhäst" och lyfte så fint och höll upp när Emma putsade på hennes fossingar. Visar sig åter igen hur bra Blommans föl är i psyket. Gillar denna lilla "böna" skarpt.

Blev sedan Tullys tur. Hennes Amos är också en rätt trygg och mjuk liten man. Han hade några små invändningar om huruvida Emma behövde låna hans hovar såå länge. Men inga stora protester. Kommer att bli en alldeles utmärkt trevlig liten valack med tiden.

Sist ut blev då Tully och hon är som hon är. Efter verkningen tyckte hon jag var lite jobbig som absolut skulle reda ut hennes trollflätor. Men gav upp och ägnade sig sedan åt sitt hösilage. Inte så att hon bits eller sparkas men signalerar tydligt med sitt huvud vad hon tycker. Stark tant det där.

Och matglad. Så lycklig när hon fick både äppel och morotsbitar som belöning.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 01:14

Hej! Nyfiken på IC/tinker, såg denna sida (i höstas). Men den tycks inte ha uppdaterats på länge? Finns verksamheten än, fortfarande saluhästar? Mvh Åsa J

...
02.02 | 13:42

Har ni något sto eller valack till salu gärna lite äldre för hobbyridning 😀

...
29.07 | 09:23

Söker en åring/2åring har skickat mail ❤

...
28.07 | 20:11

Hej

Söker en föle/åring för kunna firma själv i körning skog/bruks samt rida i skog och mark. En kompis helt enkelt.
Gärna foder för köp.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS